Välkommen till avdelningen Vårdenhetsval.fi under evenemanget TERVE-SOS 2017

19.4.2017


Kontaktpunkten för gränsöverskridande hälso- och sjukvård och webbplatsen Vårdenhetsval.fi deltar också i år i TERVE-SOS, Finlands största utbildningsevenemang inom social- och hälsovården. Det ordnas i Mässcentret i Helsingfors den första veckan i maj.

Nu behöver man inte nöja sig med något sedvanligt, vi bjuder in mässbesökarna till vår avdelning och samtidigt till en av världens populäraste turiststäder, Paris. I bakgrunden höjer sig det välkända Eiffeltornet. Ljusröda körsbärsblommor för med sig en fläkt av våren. Vår avdelning med den parisiska atmosfären får också besök av olika personer från FPA som är sakkunniga i frågor som rör hälso-och sjukvårdsreformen. En av dem är Marjukka Turunen, förändringsledare för social- och hälsovårdsreformen samt landskapsreformen.

Välkommen att bekanta dig med webbplatsen Vårdenhetsval.fi och den gränsöverskridande hälso- och sjukvården samt att diskutera hälso- och sjukvårdsreformen. Ett lotteri och en lekfull tävling med fina pris utlovas också. Du hittar oss på evenemanget TERVE-SOS 2017 4-5 maj på avdelning C 13 i Mässcentret i Helsingfors. Utställningen TERVE-SOS har gratis inträde.

På webbplatsen Vårdenhetsval.fi finns separata sidor som är avsedda för vårdpersonal. Här hittas information t.ex. om vård för patienter från utlandet, om fakturering av vårdkostnader och om möjligheten att skicka patienter utomlands för vård.

Information för vårdpersonal (Vårdenhetsval.fi)

Läs mer om TERVE-SOS 2017 evenemang (THL, endast på finska)